Supervisor (40h Full Time)

Date posted:
Company: Skechers
Location: Amsterdam (NH), N/A
Job Type: Full-Time

Vacatureomschrijving

(Dutch)

Wij zijn op zoek naar een Supervisor voor onze nieuw te openen winkel in Halfweg! De winkel zal deze herfst openen en zal een fundamenteel onderdeel worden in het nieuwe Amsterdam The Style Outlets.

Onze Opzichters hebben dagelijks een enorme invloed op onze klanten, onze teams en ons bedrijf. Zij geven aanwijzingen, trainen, verkopen, verwerken verzendingen, inspireren, hanteren de producten, vullen de vakken bij, lossen problemen op en nog veel meer; zodoende vormen zij eigenlijk het kloppend hart van de detailhandel van Skechers

TOPVERKOPER
Helpt het Beheer bij het leiden van het team tijdens bijeenkomsten en om het verkoopplan te overtreffen. Zorgt voor een hoge omzet van individuele verkopen dankzij een onberispelijke winkel en buitengewone klantenservice. Begeleidt het team bij diverse verkooptechnieken met als doel het rendement van de winkel te verhogen en de verkoop te maximaliseren!

PRODUCTEXPERT
Is geheel toegewijd aan onze schoenen en zorgt ervoor dat de winkel aantrekkelijk is voor de klanten. 
Is een veeleisende leider die staat op vlekkeloze waar, correcte etiketten en prijzen en een mooie presentatie. Is tenslotte een ware ambassadeur van het merk Skechers die ons product aanprijst en de klanten informeert over onze fantastische schoenen, accessoires en kleding.

BEGELEIDER
Actief teamlid, trainer en BEGELEIDER! Helpt het Beheersteam bij het ondersteunen van buitengewone persoonlijke prestaties, stimuleert de samenwerking in een team en ziet erop toe dat het werk als geweldig wordt ervaren.

PROCEDURE-GOEROE
Beschouwt de winkel als zijn eigen terrein, ondersteunt het Beheersteam bij het uitvoeren van strakke procedures en routines die verduistering minimaliseren en het rendement maximaliseren. Begrijpt en eist dat de winkel schoon en mooi moet zijn en staat erop dat het team de beste praktijken voor een goed lopende en winstgevende winkel navolgt.

(English)

We are looking for Supervisors for our new opening in Halfweg! The store will open this Autumn and it will a fundamental part of the new outlet Amsterdam The Style Outlets!

Our Supervisors make an incredible impact everyday on our customers, our teams and our company. They guide, teach, merchandise, process shipment, inspire, manage product, replenish, problem solve and more in short, they truly are the heartbeat of Skechers Retail!

SALES CHAMPION
Helps Management in leading the team when meeting and exceeding sales plan. Drives high unit velocity through an impeccably presented sales floor and outstanding customer service. Mentors the team in multiple retail skill-sets to elevate the store’s performance and hits sales out of the park!

PRODUCT EXPERT
Lives, breathes and loves our footwear and ensures the store is a showpiece for our customers. Impeccable merchandising, on-point signage & pricing and beautiful visual presentation are led and supported by this critical leader. Lastly, serves as a true brand ambassador for Skechers, showing off our product and educating our customers about our incredible shoes, accessories and apparel.

PEOPLE COACH
Team Player, Teacher and COACH! Supports the Management Team in supervising outstanding people processes, team development and ensures an amazing employee experience.

OPERATIONS GURU
Acts like an owner, assisting the Management Team in leading strong operational processes and routines that minimize shrink and drive profitability. Understands and insists on a clean, pretty store and a team that follows best practices for a healthy, profitable store.

 

Functie-eisen

(Dutch)

• Bovenal is een team leiden om “te scoren” iets dat je zeer aanspreekt!
• Je weet hoe je de verkoop kunt stimuleren en ervoor kunt zorgen dat jouw winkel het verkoopplan verpulvert!
• Je team is een essentiële factor voor je verkoopresultaten en je klantenrelaties, en daarom ben je goed in staat om talent te detecteren en te stimuleren en span je je altijd in om nog beter te worden.
• Je bent een expert in het beheren van voorraden en weet altijd hoe je verzendingen en het aanvullen van voorraden moet aanpakken, ongeacht het seizoen.
• Je bent altijd efficiënt en effectief, zelfs in tijden van verandering en verschuivende prioriteiten en je bent in staat om flexibel te reageren op onvoorziene omstandigheden.
• Communicatie is als een “tweede natuur” voor jou en je beschikt over een grote capaciteit om informatie over te dragen en je team op schrift en verbaal te sturen.
• Collega’s zien jou soms als een controlfreak vanwege je strikte controle van timing en materieel om deadlines te halen, de efficiëntie te verhogen en prioriteiten te verwezenlijken.
• Dankzij je leidinggevende ervaring in de detailhandel/horeca ben je onmiddellijk geloofwaardig in ons bedrijf en vorm je een grote steun voor je Beheersteam.
• Tenslotte beleef je veel plezier aan de bovengenoemde activiteiten en deel je deze motivatie dagelijks met de mensen om je heen!

(English)

• First, leading a team to “win big” is what you love to do!
• You are a sales-driver and you know how to help ensure your store crushes sales plan!
• Your team is critical to your business and your customers, so your talent assessment and development skills are solid and you’re always working hard to get even better.
• You’re an expert at the stock function and always know how to manage shipment and replenishment, no matter the season.
• You still function effectively and even thrive in times of change and shifting priorities and have a strong ability to stay flexible to the unforeseen.
• Communication could be your “middle name”, with your highly developed ability to convey information and set direction with your team in writing or verbally.
• Colleagues might also call you a task‐master, as you utilize time and resources extremely well to meet deadlines, stay efficient and manage operational priorities.
• Your retail/restaurant leadership experience makes you immediately credible in our business and a major source of support to your Management Team.
• Finally, you have so much fun doing and being all of the above and share that excitement with those around you every day!

 

Aanvullende informatie

(Dutch)

WAT IS HET GEHEIM VAN ONS SUCCES? ONZE MENSEN!

Bij Skechers geloven we in persoonlijke ontwikkeling en stimuleren het! Je kunt verwachten te groeien in een bedrijf dat gelooft in talent en begrijpt dat het belangrijk is in je toekomst te investeren.

Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een snel groeiend bedrijf dat vele professionele kansen biedt, tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding (salaris, commissies, bonussen, kortingen en andere voordelen).

JE TOEKOMST BIJ SKECHERS ZIET ER GOED UIT!

(English)

WHAT IS THE SECRET TO OUR SUCCESS? OUR PEOPLE!

We thrive on fashion, design without limits and aim to succeed while having fun in the process.

Here at Skechers, we don’t only believe in internal development, but we encourage it! You can expect to grow with a company that believes in your talent and understands the importance of the investment for your future.

This is a unique chance to join a company with strong growth where you will receive a highly competitive remuneration (salary, commissions, bonus, discounts and other benefits) and professional career opportunities.

WELCOME TO YOUR FUTURE AT SKECHERS!