Sales Associate (part-time 7.5 – 15 h)

Date posted:
Company: Timberland
Location: Amsterdam (NH), N/A
Job Type: Part Time

We zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare part-time (7.5 – 15h) verkoopmedewerker om ons VF – Timberland team in Amsterdam (Leidsestraat) te versterken.

Je vraagt je misschien af, "Wie is VF eigenlijk?" Nou, als je een actieve lifestyle leidt, heb je vast wel gehoord van merken als Vans, The North Face, Timberland, Napapijri, Kipling, enz. Dit zijn slechts een aantal namen die we bij VF produceren en in meer dan 1.500 winkels in 170 landen verkopen.

Als gezicht van ons merk is jouw inzet cruciaal. Je levert geweldige klantenservice en je draagt bij aan het succes van de winkel.

Laten we het hebben over de functie!

We streven ernaar een leuke en collegiale werkomgeving te creëren, waarin ieder teamlid een rol speelt bij het verlenen van een geweldige klantervaring.

En of je nu parttime werkt of een carrière in retail ambieert, we verwachten van onze verkoopmedewerkers dat ze ongeëvenaarde klantenservice bieden en bijdragen aan het succes van de winkel. Dit doen ze op de volgende manier:

 • Je passie voor [Timberland]-producten met klanten delen
 • Het is jouw taak om de winkel er perfect uit te laten zien, zodat deze altijd klaar is om klanten te ontvangen
 • Leren over onze producten, zodat je onze klanten kunt inspireren
 • Begrijpen wat de winkeldoelen zijn om zo meer verkoop te genereren
 • De richtlijnen, procedures en het beleid van de winkel volgen

Is dit een baan die bij je past?

 • Je hebt een proactieve en praktijkgerichte aanpak
 • Je bent open en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je kunt jezelf goed uitdrukken, goed luisteren en begrijpt wat klanten willen.
 • Je hebt oprechte interesse in actieve lifestyle-, mode- of retailtrends
 • Je leert snel en omarmt nieuwe uitdagingen
 • Je spreekt vloeiend Dutch en Engels
 • Je bent flexibel als het gaat om werken in het weekend, in de avonduren of tijdens vakanties, indien nodig. 

Wat maakt jou de perfecte verkoopmedewerker?

In de eerste plaats vind je het GEWELDIG om met mensen om te gaan. Je krijgt veel voldoening uit klanten helpen het perfecte artikel te vinden en je wilt graag dat elke klant blij de deur uitgaat. Je begrijpt dat elke klant anders benaderd moet worden en jij weet hoe je dit moet aanpakken.

Je passie en enthousiasme voor het merk, je winkel en voor het verlenen van geweldige klantenservice is te voelen en te merken.

Werk moet leuk zijn. Dus het is belangrijk dat onze verkoopmedewerkers hun steentje bijdragen aan het creëren van een solide en collegiale omgeving. Je bent een geweldige teamspeler en bereid alles te doen om bij te dragen aan het succes van het hele team. Voor jou bestaat er niet zoiets als 'dat is mijn taak niet'.

Het zou fantastisch zijn als je al wat ervaring hebt in retail. Maar het belangrijkste is dat je beschikt over de bovenstaande kwaliteiten. Als je die hebt, dan wordt je in een mum van tijd een geweldige retailer.

Wat levert het jou op?

We begrijpen dat niet iedereen op zoek is naar een langdurige reailcarrière. Veel van onze mensen werken dan ook parttime of op tijdelijke basis. Dat is geen enkel probleem. We proberen jouw wensen altijd af te stemmen op die van de winkel en het team We zijn er trots op dat we altijd proberen om voor onze mensen te zorgen, zodat je toch kunt profiteren van een aantrekkelijk salaris, een geweldige bonus en pensioenregeling en personeelskorting (we bieden trouwens 50%!).

Mocht je er echter over denken om een carrière bij ons op te bouwen, dan doen we er alles aan om je hierbij te helpen en voor je te zorgen. We bieden:

 • Je carrière in eigen hand nemen, waarbij je je kennis en ervaring kunt vergroten bij verschillende merken en zelfs in verschillende landen naarmate je je verder ontwikkelt.
 • Een collegiale, op feedback gebaseerde cultuur waar respect en integriteit de leidraad vormen bij wat we doen
 • Training op maat. We helpen je om je zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen. Van een uitgebreide inwerkperiode tot continue online en face-to-face training. 
 • Een inclusieve werkomgeving waar mensen van allerlei achtergronden, levensstijlen en nationaliteiten prettig samenwerken

Als het bovenstaande je aanspreekt en je ons team graag wilt komen versterken, dan horen we dat graag!