Store Manager

Date posted:
Company: Napapijri
Location: Roermond (LI), N/A
Job Type: Full-Time

Wil jij een indruk achterlaten en de beleving van de consument in een van onze winkels stimuleren? 

We zijn op zoek naar een uitzonderlijke winkelmanager 37,5h (perm/full-time) die ons Napapijri-team in Roermond komt versterken.  

Als winkelmanager leidt en bevorder je je eigen team, terwijl je ook initiatief toont om de verkoop en klanttevredenheid te stimuleren.    

Napapijri is onderdeel van de VF-familie. VF is een wereldwijd kledingbedrijf dat mensen verbindt met de levensstijlen die ze koesteren via onze familie van iconische merken. De kern van onze reis is ons doel: We power movements of sustainable and active lifestyles for the betterment of people and our planet. Dat is ons doel. Daarom komen we elke dag naar ons werk. Ons doel verenigt ons en zorgt ervoor dat we samen onze doelen nastreven. Dat is onze roeping. 

Napapijri is een hoogwaardig vrijetijdskledingmerk. Wij zitten op het snijpunt van design, duurzaamheid en innovatie en staan voor een toekomstpositieve houding door middel van inclusiviteit en een onophoudelijke motivatie om alles beter te maken. 

Over de functie zelf     

Bij ons hebben winkelmanagers een geweldige mogelijkheid om hun volledige potentieel te ontketenen. Dat komt doordat we de ondersteuning van een wereldwijde organisatie bieden en onze managers ook de vrijheid geven om nieuwe oplossingen uit te proberen om verkoop te stimuleren en de klantervaring te verbeteren.  

Hoe maak jij het verschil?    

We verwachten dat onze winkelmanagers een onvergetelijke winkelervaring bieden door:   

 • je winkelteam te leiden, motiveren en begeleiden om een benadering te stimuleren waarbij de klant centraal staat.   
 • onze gevestigde winkelprocessen te implementeren en tegelijkertijd te zoeken naar manieren om deze te verbeteren.  
 • op de hoogte te blijven van de belangrijkste operationele procedures voor de detailhandel, zoals inventaris, winst & verlies, enz. 
 • prestatiestatistieken te rapporteren en te laten zien dat je de KPI's begrijpt zodat je de resultaten van je winkel kunt verbeteren.  
 • ervoor te zorgen dat je winkel er geweldig uitziet, in overeenstemming met de merkrichtlijnen voor visual merchandising.  

Wat maakt jou de perfecte winkelmanager?   

 • Je houdt ervan om met klanten te communiceren. Je snapt helemaal dat de klant helpen het perfecte product te vinden een zeer speciale en leuke ervaring is. Werken in een winkel kan veeleisend zijn, maar dat is voor jou geen probleem, aangezien jij veerkrachtig en zelfstandig bent. 
 • Je weet hoe je een geweldig team kunt ontwikkelen dat jouw passie en visie deelt, zodat jullie elke winkelervaring uitstekend kunnen maken. Je haalt voldoening uit het begeleiden van medewerkers en ze te zien groeien en ook nog eens plezier in hun werk te hebben.   
 • Je hebt ervaring op alle vlakken van het runnen van een winkel, waaronder budgettering en planning, winkelactiviteiten en merchandising.  
 • Je kunt vloeiend schriftelijk en mondeling communiceren in zowel het Nederlands als het Engels. 
 • Je bent bedreven in het gebruik van MS Office en verschillende POS-systemen. 
 • Je bent flexibel als het gaat om werken in het weekend, 's avonds en op feestdagen als dat nodig is.     

Bovendien verwachten we dat je onze begeleidende principes zult naleven en tonen: leef met integriteit, handel met moed, wees nieuwsgierig, handel met empathie en wees volhardend. 

Wat krijg jij ervoor terug?    

We bieden uitgebreide arbeidsvoorwaarden die het mentale, fysieke en financiële welzijn van alle VF-medewerkers bevorderen. Als het op arbeidsvoorwaarden aankomt, zijn wij een totaalpakket.  

  

De meeste bedrijven bieden een marktconform salaris, met daarbij een geweldige bonus- en pensioenregeling en personeelskortingen (wij bieden trouwens 50% korting!). En wij bieden hetzelfde aan. Maar dan anders. Daarbij krijg je namelijk ook: 

 • Eigenaarschap van je eigen carrière, zodat je je kennis en ervaring kunt opbouwen bij verschillende merken.   
 • Een ondersteunende, op feedback gebaseerde cultuur waarin respect en integriteit ons begeleiden bij alles wat we doen.  
 • Training op maat. Van een introductietraining tot voortdurende online en face-to-face trainingssessies: we doen er alles aan om jou te helpen groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.  
 • De mogelijkheid om te netwerken met andere winkelmanagers uit heel Europa en met ons hoofdkantoor. 

De vrijheid om jezelf te zijn 

Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid gebaseerd op respect, verbinding, openheid en authenticiteit. We zetten ons in voor het bouwen en onderhouden van een werkplek die de diversiteit van onze medewerkers viert, waardoor ze elke dag hun authentieke zelf kunnen zijn op werk.  

 

Als werkgever die streeft naar gelijke kansen en positieve actie zet VF zich in om achtergestelde groepen te ondersteunen en tegelijkertijd gelijke kansen te bieden voor zowel VF-medewerkers als sollicitanten. 

 

Als dit interessant klinkt en je onderdeel wilt worden van ons team, dan horen we graag van je!