Stockroom Specialist (Full Time 32 +)

Date posted:
Company: Skechers
Location: Roermond (LI), N/A
Job Type: Full-Time

Job Description

Our Stockroom Specialists zijn verantwoordelijk voor de kracht van onze winkels: het magazijn. Ze houden het altijd schoon en georganiseerd om de locatie van de schoenen te vergemakkelijken. Bovendien houden ze alle producten correct gepositioneerd, gesorteerd en gemarkeerd om een ​​gemakkelijke en snelle verkoop voor alle collega’s mogelijk te maken !

 

Qualifications

SALES

 

Punctueel en op verzoek van een Manager, kan het nodig zijn om collega’s bij de verkoop te helpen.

PRODUCT

Behandelt onze schoenen en accessoires met liefde, zorgt er altijd voor dat de winkel goed gevuld is, dat de prijzen correct zijn en dat de presentatie voldoet aan de eisen van het bedrijf en aantrekkelijk is, met inbegrip van correcte etiketten. Eist van zichzelf dat de winkel altijd schoon en mooi is. Verwerkt verzendingen snel en binnen eventuele deadlines zodat onze klanten op tijd over hun perfecte schoenen kunnen beschikken. Treedt op als een ambassadeur voor het merk Skechers door elke dag zijn/haar uitgebreide kennis van het product aan de klanten ter beschikking te stellen

PEOPLE

Is een enthousiast teamlid en behandelt medewerkers met respect, moedigt ze aan en draagt bij aan de teamgeest. Deelt zijn positieve houding en enthousiasme elke dag met de klanten.

OPERATIONS

Herstelt, vult, vult, reinigt en stopt nooit met bewegen om ervoor te zorgen dat onze vloerinventaris en winkel er top uitzien. Volgt beleid en procedures en best practices zonder uitzondering om een ​​gezonde, stabiele en winstgevende winkel te garanderen. Voert nauwkeurig alle voorraadprocessen uit, optimaliseert de opslagruimte en zorgt voor de ontvangst, verificatie en beheer van goederenontvangst

QUALIFICATIONS

Iets over organisatie spreekt je aan! Je houdt ervan om de situatie volledig onder controle te hebben en 360º zicht te hebben op het magazijn en de situatie van de winkelartikelen. Je vindt rondhangen vreselijk saai, dus je gebruikt je drukte om je takenlijst van tevoren uit te schakelen, elke keer om ervoor te zorgen dat je winkel en verkoopvloer vol is, klaar om te winkelen en er bekroond uitziet! Je bent in staat om effectief te organiseren en te werken in een winkel met grote volumes, terwijl je je collega’s ondersteunt om de hoogste niveaus van klantenservice te bereiken. Je eerdere ervaring in de detailhandel/klantenservice heeft je veel geleerd, maar je wilt altijd meer leren en de positieve feedback en coaching van je leiders verwelkomen.

WAT IS HET GEHEIM VAN ONS SUCCES? ONZE MENSEN!

Bij Skechers geloven we in persoonlijke ontwikkeling en stimuleren het! Je kunt verwachten te groeien in een bedrijf dat gelooft in talent en begrijpt dat het belangrijk is in je toekomst te investeren.

Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een snel groeiend bedrijf dat vele professionele kansen biedt, tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding (salaris, commissies, kortingen en andere voordelen).

JE TOEKOMST BIJ SKECHERS ZIET ER GOED UIT!

 

Additional Information

  • Wij bieden:

  • Vaste fulltime functie
  • Competitief verloningspakket (plus bonus)
  • Productkorting