Store Supervisor

Date posted:
Company: Vans
Location: Roermond (LI), N/A
Job Type: Full-Time

We zijn op zoek naar een geweldige supervisor om ons VANS team in Roermond  te versterken.

VANS is onderdeel van VF, het wereldwijde bedrijf achter een aantal van 's werelds meest vooraanstaande lifestyle-merken.

Als je een actieve lifestyle leidt, heb je vast wel gehoord van merken als Vans, The North Face, Timberland, Napapijri, Kipling, enz. Dit zijn slechts een aantal van de namen die we bij VF produceren en in meer dan 1.500 winkels in 170 landen verkopen.

Als supervisor is jouw inzet van cruciaal belang. Je bent de spil tussen het winkelmanagement en de verkoopmedewerkers.

Laten we het hebben over de functie!

Als supervisor dragen jouw mix van verkoop- en communicatievaardigheden bij aan het succes van de winkel. Je zorgt ervoor dat alles dagelijks soepel verloopt door:

 • Het managementteam te ondersteunen om zo de verkoop en winstgevendheid te bevorderen
 • Het team te begeleiden en motiveren om uitstekende klantenservice te verlenen, waarbij je ervoor zorgt dat de winkel altijd klaar is om klanten te ontvangen.
 • Ervoor te zorgen dat de winkel er piekfijn uitziet, waarbij je het winkelbeleid afstemt op de merkrichtlijnen voor visuele merchandising
 • Ervoor te zorgen dat het operationele beleid en de operationele procedures worden gevolgd
 • De KPI's van jouw winkel te kennen en ervoor te zorgen dat deze met jouw inzet worden bereikt.

We zijn ervan overtuigd dat we onze supervisors een geweldige kans bieden om hun volledige potentieel bij ons te ontwikkelen. Bovendien bereiden we hen voor op de volgende stap naar winkelmanagement.

Is dit een baan die bij je past?

 • Je hebt ervaring in retail en op het gebied van klantenservice
 • Je bent in staat om mensen te motiveren, waarbij je een collegiale en prettige werkomgeving creëert.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift Dutch als Engels
 • Je hebt een goede beheersing van MS Office en bij voorkeur ervaring met POS-systemen.
 • Je bent flexibel als het gaat om werken in het weekend, in de avonduren of tijdens vakanties, indien nodig.

Wat maakt jou de perfecte supervisor?

In de eerste plaats vind je het GEWELDIG om met mensen om te gaan. Je krijgt veel voldoening uit klanten helpen het perfecte artikel te vinden en je wilt graag dat elke klant blij de deur uitgaat. Je begrijpt dat elke klant anders benaderd moet worden en jij weet hoe je dit moet aanpakken.

Je deelt je passie en enthousiasme voor het merk en je kunt leiding geven aan het team op de winkelvloer door zelf een positief en praktijkgericht voorbeeld te geven bij het bieden van geweldige klantenservice.

Werk moet leuk zijn. Dus is het belangrijk dat onze supervisors hun steentje bijdragen aan het creëren van een solide en collegiale omgeving. Je bent een geweldige teamspeler en bereid alles te doen om bij te dragen aan het succes van het hele team. Voor jou bestaat er niet zoiets als 'dat is mijn taak niet'.

Als het gaat om initiatief nemen, weet je winkelmanager dat hij of zij erop kan vertrouwen dat je de juiste beslissing neemt en ervoor zorgt dat alles soepel blijft verlopen. Dat is de kracht van een geweldige supervisor!

Wat levert het jou op?

De meeste bedrijven vinden het leuk om te zeggen dat ze een aantrekkelijk salaris bieden, een geweldige bonus en pensioenregeling en korting voor het personeel (wij bieden trouwens 50%!). Wij bieden precies hetzelfde. Maar dan anders. Want het zijn niet alleen onze producten die ons van de rest onderscheiden. Het zijn ook onze mensen. En we vinden dat we deze moeten koesteren en voor hen moeten zorgen.

Daarom bieden wij naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden nog veel meer:

 • Je carrière in eigen hand nemen, waarbij je je kennis en ervaring kunt vergroten bij verschillende merken en zelfs in verschillende landen
 • Een collegiale, op feedback gebaseerde cultuur waar respect en integriteit de leidraad vormen bij alles wat we doen
 • Training op maat. We helpen je om je zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen. Van een uitgebreide inwerkperiode tot continue online en face-to-face training. 
 • Een inclusieve werkomgeving waar mensen van allerlei achtergronden, levensstijlen en nationaliteiten prettig samenwerken

Als het bovenstaande je aanspreekt en je ons team graag wilt komen versterken, dan horen we dat graag!