Store Manager

Date posted:
Company: Vans
Location: Utrecht (UT), N/A
Job Type: Full-Time

We zijn op zoek naar een geweldige winkelmanager om ons VANS team in Utrecht te versterken.

VANS is onderdeel van VF, het wereldwijde bedrijf achter een aantal van 's werelds meest vooraanstaande lifestyle-merken.

Als je een actieve lifestyle leidt, heb je vast wel gehoord van merken als Vans, The North Face, Timberland, Napapijri, Kipling, enz. Dit zijn slechts een aantal van de namen die we bij VF produceren en in meer dan 1.500 winkels in 170 landen verkopen.

Als winkelmanager is je inzet van cruciaal belang. Je geeft leiding aan een team en toont eigen initiatief om de verkoop en klanttevredenheid te verhogen.

Laten we het hebben over de functie!

We zijn ervan overtuigd dat we onze winkelmanagers een geweldige kans bieden om hun volledige potentieel bij ons te ontwikkelen. We bieden namelijk de ondersteuning van een wereldwijde organisatie, maar geven onze managers ook de vrijheid om nieuwe manieren uit te proberen om de verkoop te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren. We moedigen ze actief aan om met eigen suggesties te komen om onze processen en systemen te verbeteren.

We verwachten van onze winkelmanagers dat ze ongeëvenaarde klantenservice verlenen en daarnaast voldoen aan de volgende aspecten van de functie:

 • Leiding geven aan en begeleiden en motiveren van je winkelteam

• Onze opgestelde winkelprocessen implementeren en daarbij zoeken naar manieren om deze te verbeteren

• De belangrijkste winkelprocedures, zoals beheren van de voorraad en winst, nauwlettend in het oog houden

• Ervoor zorgen dat het operationele beleid en de operationele procedures worden gevolgd

• De prestatiecijfers doorgeven en hun KPI's begrijpen, zodat je winkelresultaten kunt verbeteren

• Ervoor zorgen dat je winkel er piekfijn uitziet overeenkomstig de merkrichtlijnen voor visuele merchandising

Hoe je een verschil maakt…    

 • Je hebt ervaring met het runnen van een winkel en alles wat hierbij komt kijken, zoals begroting en planning, retailactiviteiten en merchandising

• Je weet hoe je een goed presterend team bij elkaar kunt krijgen, je bent een geweldige coach en je kunt een collegiale en prettig omgeving creëren  

• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift Dutch als Engles

• Je hebt een goede beheersing van MS Office en verschillende POS-systemen

 • Je bent flexibel als het gaat om werken in het weekend, in de avonduren of tijdens vakanties, indien nodig   

Wat maakt jou de perfecte winkelmanager?

In de eerste plaats vind je het GEWELDIG om met klanten om te gaan. Het blije gevoel dat je krijgt als een klant het perfecte artikel heeft gevonden, is uniek. En dat weet je als geen ander. Maar laten we eerlijk zijn. Soms kan werken in een winkel veeleisend zijn. Geen enkel probleem voor jou, aangezien je prima kunt omgaan met stressvolle situaties.

Je geeft het goede voorbeeld met je praktische mentaliteit, enthousiasme en passie voor het bieden van een geweldige klantervaring. Sterker nog, je streeft ernaar om elke klant om te toveren in een loyale.

Elke klant moet anders benaderd worden en jij weet hoe je dit moet aanpakken! Je weet ook hoe je een geweldig team kunt creëren, dat jouw passie en visie deelt om van elk winkelbezoek een geweldige klantervaring te maken.

Je geniet ervan om medewerkers te begeleiden en te zien dat ze zich verder ontwikkelen. Elke medewerker heeft een eigen unieke persoonlijkheid, waarmee rekening moet worden gehouden. Je begrijpt dit. En hierdoor ben jij een geweldige leider en winkelmanager.

Wat levert het jou op?

De meeste bedrijven vinden het leuk om te zeggen dat ze een aantrekkelijk salaris bieden, een geweldige bonus en pensioenregeling, en korting voor het personeel (wij bieden trouwens 50%!). Wij bieden precies hetzelfde. Maar dan anders. Want het zijn niet alleen onze producten die ons van de rest onderscheiden. Het zijn ook onze mensen en wij vinden dat we ze moeten koesteren en voor hen moeten zorgen.

Daarom bieden wij naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden nog veel meer:

   • Je carrière in eigen hand nemen, waarbij je je kennis en ervaring kunt vergroten bij verschillende merken en zelfs in verschillende landen

• Een collegiale, op feedback gebaseerde cultuur waar respect en integriteit de leidraad vormen bij alles wat we doen

• Training op maat. We helpen je om je zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen. Van een uitgebreide inwerkperiode tot continue online en face-to-face training.

• Een inclusieve werkomgeving waar mensen van allerlei achtergronden, levensstijlen en nationaliteiten prettig samenwerken

• De mogelijkheid om af te reizen naar congressen en te netwerken met andere winkelmanagers uit heel Europa

Als het bovenstaande je aanspreekt en je wilt graag ons team komen versterken, dan horen wij dat graag!